Miten silicol®gel auttaa hoitamaan refluksia?

Ruoansulatuskanavan häiriöt johtuvat hyvin usein limakalvoa ärsyttävistä aineista, toksiineista tai taudinaiheuttajista. Refluksissa vatsan sisältö kulkee takaisin ruokatorveen tai kurkkuun ja suuhun aiheuttaen poltetta rinnalla ja muita närästysoireita.

Refluksissa vatsan sulkijalihas ei toimi oikein ja se päästää vatsan sisältöä nousemaan takaisin ruokatorveen. Tilanne voi johtua mm. liiallisesta happamuudesta ja tiettyjen ruoka-aineiden kulutuksesta.

Mitä silicol®gel on?

silicol®gel on suun kautta otettavaa geeliä, jota käytetään ruoansulatuskanavan häiriöiden hoitoon. Geeli auttaa hallitsemaan oireita ja lievittää ruoansulatuskanavan epämukavuutta.

silicol®gel on tarkemmin sanottuna piihappogeeliä eli mineraaliaine piin ja hapen yhdistettä vesiseoksessa.  silicol®gel on kolloidista eli vaikuttavat ainesosat muodostavat hyvin tasaisesti jakautuneen seoksen. Happi ja pii ovat maapallon kaksi yleisintä alkuainetta.

Miten silicol®gel auttaa?

silicol®gel muodostaa kalvon mahalaukun ja ylemmän ruoansulatuskanavan limakalvolle. Kalvo toimii ”kuin magneetti”, ja vetää puoleensa ärsyttäviä aineita, toksiineja sekä taudinaiheuttajia ja sitoo ne geeliin.

Tämän prosessin aikana silicol®gel myös adsorboi ylimääräistä happamuutta ja kaasuja. Kun vatsa tyhjenee luonnollisesti, nämä molekyylit kulkevat ulos kehosta.

silicol®gel sopii aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille, vegaaneille, allergikoille. Suolistosairaudet eivät ole käytön esteenä.

Kokeile silicol®gel piihappogeeliä jo tänään!

APTEEKISTA

Copyright © 2020 Sabora Pharma Oy

All rights reserved.

Hyvävointi.fi tarjoaa tietoa, tutkimuksia, käytännön ratkaisuja ja muuta ajankohtaista ja mielenkiintoista liittyen vatsan hyvinvointiin, naisen intiimiterveyteen, kuinka pysyä terveenä matkalla, koko perheen hyvinvointiin ja aktiivisen liikkujan terveyteen. Tule voimaan hyvin kanssamme! LUE LISÄÄ!

Sabora Pharma Oy

info@sabora.fi
Puh 029 3700 350
PL 20, 03601 Karkkila

Sabora on suomalainen vuonna 1997 perustettu perheyritys, joka on sitoutunut uudistamaan ja vahvistamaan hyvää oloa ja elämänlaatua Suomessa. Kehitämme ja markkinoimme laadukkaita ja edistyksellisiä tuotteita terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja edistämiseen.