Piihappogeeli suojaa herkkää vatsaa

Piihappogeeli on pitkään käytössä ollut valmiste erilaisten vatsa- ja suolistovaivojen hoitoon. Piidioksidia on tutkittu vatsavaivojen hoidossa viime vuosisadan puolivälin tienoilla ja sitä seuranneilla vuosikymmenillä. Piihappojen myönteiset vaikutukset maha-suolikanavan sairauksiin, esimerkiksi ripuliin on todettu useissa tutkimuksissa.

IBS eli ärtyvän suolen oireyhtymä

IBS:stä eli ärtyvän suolen oireyhtymästä kärsii noin 10 % suomalaisista, naiset yleisemmin kuin miehet. IBS on useimmiten työikäisten vaiva.

Vatsan kunto on iso tekijä hyvinvoinnissa

Turvotus, ripuli, kipu ja ilmavaivat kertovat toiminnallisista vatsavaivoista. Vaikka vatsavaivat ovat noloja ja hävettävät useita, lääkärille voi kuitenkin kertoa huoletta, kun närästää, turvottaa, ummettaa ja pierettää.

Vatsaoireet vaivaavat yhä useampaa suomalaista

Ärtyneen suolen oireyhtymästä tutut toiminnalliset vatsavaivat kuten vatsakipu, tukala turvotuksen tunne, kiusalliset ilmavaivat sekä vuoroin vaihtelevat ripuli ja ummetus ovat monen suomalaisen viikoittaisia riesoja.

FODMAP ruokavalio auttaa ärtyvän suolen oireyhtymään

Ärtyvän suolen oireyhtymään tepsivää ruokavaliota kutsutaan FODMAP-ruokavalioksi. Jopa 70 % IBS-potilaista saa apua FODMAP-ruokavaliosta.

Palleatyrä – Oireet ja hoito

Tiesitkö, että närästys ja refluksi voivat joskus johtua palleatyrästä? Mikä palleatyrä oikeastaan on? Mitkä ovat sen oireet ja miten sitä voidaan hoitaa?

SILICOL®GEL – VATSAN SUOJAKSI

Piihappogeeli ärtyvän suolen oireyhtymän (IBS) ja toiminnallisten vatsavaivojen hoitoon.

  • Käytetään hoitamaan ruoansulatuskanavan häiriöitä, kuten ärtyvän suolen oireyhtymän (IBS) oireet, refluksi ja närästys. Neutraloi liikahappoisuutta.
  • Sitoo ja adsorboi toksiineja, haitallisia bakteereja ja suolta ärsyttäviä ainesosia, jotka poistuvat ulosteen mukana.
  • Muodostaa ruoansulatuskanavan pintaan kerroksen, joka suojaa suolen seinää.
  • Normalisoi vatsan ja suolen toimintaa ilman havaittuja sivuvaikutuksia

APTEEKISTA

Copyright © 2020 Sabora Pharma Oy

All rights reserved.

Hyvävointi.fi tarjoaa tietoa, tutkimuksia, käytännön ratkaisuja ja muuta ajankohtaista ja mielenkiintoista liittyen vatsan hyvinvointiin, naisen intiimiterveyteen, kuinka pysyä terveenä matkalla, koko perheen hyvinvointiin ja aktiivisen liikkujan terveyteen. Tule voimaan hyvin kanssamme! LUE LISÄÄ!

Sabora Pharma Oy

info@sabora.fi
Puh 029 3700 350
PL 20, 03601 Karkkila

Sabora on suomalainen vuonna 1997 perustettu perheyritys, joka on sitoutunut uudistamaan ja vahvistamaan hyvää oloa ja elämänlaatua Suomessa. Kehitämme ja markkinoimme laadukkaita ja edistyksellisiä tuotteita terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja edistämiseen.